ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΙΩ

ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ALUMIL

Διεύθυνση - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Διεύθυνση: 8ο ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Τ.Κ. - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τ.Κ.: 45500
Περιοχή - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Περιοχή: Ιωάννινα Κατηγορία - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τηλέφωνο - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο: 2651063658 Fax - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Fax: 2651029635
Κινητό - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κινητό: 6944100355 / 6948231002 E-mail - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ E-mail: ioan.katsoul@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Υπεύθυνος: ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ιστοσελίδα:
Στο νομό Ιωαννίνων μια επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου αλλά και σιδήρου, πρωτοπορεί στον τομέα της, προσφέροντας λειτουργικές δημιουργίες, εξαιρετικής αισθητικής, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαχρονικότητα. Τα ‘ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ’ εδρεύουν σε έναν άρτια οργανωμένο επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιούν μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες δημιουργίες. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κύριος Κατσουλίδης Ιωάννης μετρά εμπειρία 3...
Επισκέπτες: 7881

ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ALUMIL

ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ALUMIL

Στο νομό Ιωαννίνων μια επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου αλλά και σιδήρου, πρωτοπορεί στον τομέα της, προσφέροντας λειτουργικές δημιουργίες, εξαιρετικής αισθητικής, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαχρονικότητα. Τα ‘ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ’ εδρεύουν σε έναν άρτια οργανωμένο επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιούν μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες δημιουργίες.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κύριος Κατσουλίδης Ιωάννης μετρά εμπειρία 30 ετών στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο των κατασκευών, γεγονός που εξασφαλίζει την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Η επιχείρηση αναλαμβάνει να δημιουργήσει πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, θωρακισμένες πόρτες, στέγαστρα, κάγκελα, πέργολες, ρολά, σίτες, αλλά και παντός τύπου ειδικές μεταλλικές κατασκευές για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών.

Η επιχείρηση ‘ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ’ συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου, την απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής ALUMIL, προσφέροντας καλαίσθητες λύσεις στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

‘ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ’. Εγγυημένη εργασία, εξαιρετικά προσιτές τιμές.